Player

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Σαβ Μαϊος 26, 2018 3:07 am

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.
Με την εγγραφή σας επίσης, αποδέχεστε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του φόρουμ, όπως αυτός αναγράφεται στη συνέχεια.


Απαγορεύεται οποιαδήποτε ενέργεια αποσκοπεί στην υπονόμευση της λειτουργίας του φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου διαδικτυακών επιθέσεων προς μέλη του φόρουμ ή το ίδιο το φόρουμ, δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών και δημοσιεύσεων τύπου spam αλλά και αποστολή προσωπικών μηνυμάτων με σκοπό την ενόχληση άλλων μελών. To ίδιο ισχύει και για προσπάθειες υπονόμευσης της λειτουργία των λογαριασμών του φόρουμ σε Twitch, Facebook, Twitter, Steam και Gamevox.
Το κάθε μέλος φέρει αποκλειστική ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται στο όνομα του, μηδενός εξαιρομένου.
Τα μέλη είναι υποχρεωμένα να τηρούν τους κανόνες που αναγράφονται σε Δ. Συζητήσεις που έχουν δημιουργηθεί από διαχειριστές ή επιμελητές, στο εσωτερικό του φόρουμ.
Η παραβίαση οποιουδήποτε κανόνα συνιστά το χρήστη υποψήφιο για αποκλεισμό επ' αόριστο. Η απόφαση εναπόκειται στην κρίση της ομάδας των διαχειριστών.
Δεν δίνεται η δυνατότητα διαμαρτυρίας για τους κανόνες στις διοργανώσεις του φόρουμ που αφορούν το παιχνίδι Haxball, στην περίπτωση που το μέλος, ή μία ομάδα μελών έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους σε αυτές.


Οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τον παραπάνω κανονισμό χωρίς κάποια ειδοποίηση προς τα μέλη. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποκλείσουν επ' αορίστου ή να μη επιτρέπουν την είσοδο στο φόρουμ ατόμων που θεωρούν ότι πρόκειται να παραβιάσουν τους κανονισμούς ή να αποτελέσουν απειλή για τα άλλα μέλη του φόρουμ. Οι διαχειριστές και επιμελητές έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν ή να επεξεργαστούν οποιαδήποτε δημοσίευση. Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τη διαγραφή τους από το φόρουμ, η οποία θα πραγματοποιείται μετά από περίοδο 30 ημερών από το αίτημα τους, προκειμένου να επαληθευθεί πως οι ίδιοι πραγματοποίησαν αυτό το αίτημα. Τέλος, το φόρουμ προστατεύει τα μέλη του, διατηρώντας την ανωνυμία τους. Αν κάποιο μέλος επιθυμεί να μοιραστεί προσωπικά του στοιχεία, επωμίζεται το ίδιο την ευθύνη.

Τέλος, ο ιστότοπος μας δεν φέρει καμία ευθύνη απέναντι στα μέλη κατά τη μεταφορά τους σε άλλους ιστοτόπους. Επιλέγοντας συνδέσμους ανακατεύθυνσης, το μέλος βαρύνεται το ίδιο με την ευθύνη της επιλογής του. Το φόρουμ δεν εγγυάται πως η μεταφορά σε σελίδες εκτός του ιστοτόπου haxball.forumgreek.com θα είναι ασφαλής. Παρόλα αυτά, σύνδεσμοι που παρέχονται από διαχειριστές είναι αξιόπιστοι σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι σύνδεσμοι κατατεθειμένοι από άλλους χρήστες, καθώς προσπαθούμε να προστατέψουμε τα μέλη μας από ανασφαλείς ιστοτόπους και διαδικτυακές επιθέσεις.

Αποδεχόμενοι όλα τα παραπάνω, δηλώνετε πως συμφωνείτε και κατανοείτε τους κανονισμούς στο σύνολό τους. Αν έχετε απορίες σχετικά με τους παραπάνω όρους, μπορείτε να θέσετε τα ερωτήματα σας μέσω του πεδίου "Επαφή". Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να μην απαντήσουν στα ερωτήματα σας, αν κρίνουν πως αυτή η ενέργειά σας εντάσσεται στην κατηγορία της υπονόμευσης λειτουργίας του φόρουμ.