Player

Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Πήγαινε κάτω

Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από Jimius46 Την / Το Τετ Μάης 13, 2015 7:22 pm

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσουμε σιγά σιγά και εμείς ένα μικρό πρωταθληματάκι. Η μορφή των αγώνων αυτή την πρώτη σαιζόν θα είναι 3ν3 και αν εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από την επόμενη θα αλλάξει σε 4ν4. Οι κανονισμοί είναι λίγοι και κατανοητοί.
-οι αγώνες θα παίζονται σε γήπεδο Big(ή εγκεκριμένα στάδια σύμφωνα με το κατάλληλο thread), δύο ημίχρονα των 5 λεπτών(σε περίπτωση ισοπαλίας στο εκάστοτε ημίχρονο, ο αγώνας πρέπει να σταματήσει με την εμφάνιση του μηνύματος OVERTIME δίπλα στο χρόνο. Οποιοδήποτε γκολ μπει μετά απο αυτό το σήμα δεν κατακυρώνεται).
-Κάθε ομάδα δικαιούται 1 αλλαγή, η οποία μπορεί να γίνει είτε στο ημίχρονο, είτε μετά από την επίτευξη κάποιου τέρματος(έχοντας πρώτα γίνει παύση του παιχνιδιού), είτε σε περίπτωση αποσύνδεσης και μη δυνατότητας επανασύνδεσης ενός παίκτη.
- τα room στα οποία θα διεξάγονται οι αγώνες θα έχουν χωρητικότητα maximum 10 ατόμων. Προτείνεται χωρητικότητα 8 ατόμων.
τα προαναφερόμενα room θα είναι ορατά στο room list και θα έχουν τίτλο του τύπου 'Ομάδα Α vs Ομάδα Β'. Τα room επίσης πρέπει να είναι ανοικτά στην αρχή και μόλις εισέλθουν όλα τα μέλη να προστατευτούν με password μέσω της κατάλληλης εντολής(/set_password). Σε περίπτωση που μέλος της αγωνιζόμενης ομάδας αποσυνδεθεί απ'το room, o host πρέπει αμέσως να πληκτρολογήσει /clear_password στο chat προκειμένου ο παίκτης να μπορέσει να εισέλθει.
- Host του room μπορεί να είναι ο οποιοςδήποτε, αρκεί όλοι οι παίκτες να συμφωνούν. Σε περίπτωση που host είναι ταυτόχρονα παίκτης, οφείλει να πληκτρολογήσει την εντολή /handicap 60 , μειώνοντας στο ελάχιστό το πλεονέκτημα που μπορεί να είχε έναντι των αντιπάλων του. Επίσης, ο host πρέπει να φροντίσει να δώσει δικαιώματα admin στους αρχηγούς των δύο ομάδων, οπώς θα του υπενθυμίσουν εκείνη τη στιγμή οι ίδιοι.
- Η επικοινωνία πριν το match μεταξύ αρχηγών θα γίνεται αυστηρά μέσω του chatbox που διαθέτει το forum. Οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό στοιχείο που θα δοθεί σε περίπτωση διαμαρτυρίας μίας ομάδας δεν έχει ισχύ.
-Τα nickname των παικτών θα πρέπει να είναι τα ίδια με αυτά που θα αναγράφονται στη δήλωση συμμετοχής της ομάδας.
- Κατά τη διάρκεια του αγώνα τα σχόλια στο chat απαγορεύονται. Οτιδήποτε γραφεί κατά τη διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να ληφθεί ως λόγος να γίνει pause στο παιχνίδι. Επιτρέπεται η πληκτρολόγηση στο chat μετά από την επίτευξη τέρματος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η αντίπαλη ομάδα δεν έχει δικαίωμα να συνεχίσει το παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή.
- H καθορισμένη μέρα για τα match είναι η Παρασκευή. Η default ώρα διεξαγωγής των match ειναι 22:00. Οι αρχηγοί μπορούν μέσω κοινής συμφωνίας να μεταφέρουν το match σε οποιαδήποτε ημερομηνία τους εξυπηρετεί την ίδια όμως εβδομάδα στην οποία το match θα γινόταν αρχικά.(1 μόνο match ανά εβδομάδα). (Ειδικές περιπτώσεις εξαιρούνται. Λεπτομέρειες στη νέα δημοσίευση).Σε περίπτωση μη επικοινωνίας και μη διεξαγωγής αγώνα πριν το τέλος της εβδομάδας, αμφότερες οι ομάδες θα πάρουν πόντους ποινής. Για τον λόγο αυτό, συνίσταται οι ομάδες να έχουν παραπάνω από ένα μέλος με λογαριασμό στο φόρουμ. Προσοχή: Οποιαδήποτε περιττή επανεκκίνηση λογίζεται ως αλλοίωση αποτελέσματος, συνεπώς οι αγώνες δεν πρέπει να επανεκκινούνται πάνω από δύο φορές ούτε επιτρέπεται επανεκκίνηση αγώνων μετά το πέρασμα χρονικού διαστήματος 3 λεπτών, παρά μόνο αν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν ομαλή διεξαγωγή παιχνιδιού.

Τώρα, όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής:
1. Ο αρχηγός της εκάστοτε ομάδας οφείλει να έχει λογαριασμό στο forum προκειμένου να έχει πρόσβαση στα εργαλεία του forum.
2. Η δήλωση των ομάδων θα γίνει σε αυτό το thread ως εξής:
Όνομα Ομάδας- Προτιμόμενη συντομογραφία(3 χαρακτήρες max)
Μέλη Ομάδας( με τα ονόματα που θα χρησιμοποιούν καθ'όλη τη διάρκεια της σαιζόν.Το μέγιστο όριο παικτών σε μία ομάδα είναι 8. Συνίσταται όμως, λόγω της πρώτης φοράς διεξαγωγής τέτοιας διοργάνωσης, παίκτες Οποιαδήποτε αλλαγή στο roster πρέπει να δηλώνεται μέσω επεξεργασίας της δήλωσης που ήδη έχει γίνει και να αναφέρεται η ακριβής ενέργεια η οποία έγινε στη καρτέλα 'Λόγος επεξεργασίας'π.χ. απόκτηση 'όνομα παίκτη' κλπ.)
Προσοχή!!! Μέλη τα οποία δεν έχουν δηλωθεί τουλάχιστον 3 ώρες πριν τον αγώνα δεν δύνανται να παίξουν, γι'αυτό μην αναζητάτε τυχαίους συμπαίκτες εκείνη την ώρα. Επίσης, σε περίπτωση που επιλέξετε παίκτη με χώρα διαμονής εκτός της ελλάδας, οφείλεται να του υπενθυμίσετε να δημιουργήσει λογαριασμό στο forum, για ταυτοποίηση του. Επίσης, το ping του παίκτη αφορά μόνο την ομάδα στην οποία παίζει. Με την ευθύνη εύρεσης room στο οποίο αυτός ο παίκτης θα έχει καλό ping, βαρύνεται μόνο η δική του ομάδα.
Ακόμη, οι αρχηγοί των ομάδων μπορούν να κόβουν και να προσθέτουν παίκτες αλλά υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης που έχει κοπεί απ'την ομάδα δεν θα είναι διαθέσιμος για καμία ομάδα για δύο αγωνιστικές.
Κριτήρια Κατάταξης ομάδων σε περίπτωση Ισοβαθμίας(πέρα του αριθμού αγώνων, καθώς αυτοί αποτελούν πρότιστο κριτήριο. Η ομάδα που έχει δώσει περισσότερους αγώνες θα προηγείται.):
1. Περισσότερες νίκες
2.Μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων
3.Περισσότερα τέρματα επιτευγμένα
Αν, μετά από αυτά, ομάδες παραμένουν ισόβαθμες, η τελική θέση θα κριθεί μετά από αγώνα έπειτα από το πέρας της κανονικής διάρκειας της σεζόν.


Οι admins έχουν το δικαίωμα να παρεμβούν στους κανόνες σε ειδικές περιστάσεις, παρόλα αυτά, οι κανόνες πρέπει να εφαρμόζονται, καθώς και να τηρείται ένας κώδικας συμπεριφοράς μεταξύ των παικτών για την ομαλότερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.  
Τα μέλη επίσης οφείλουν να τηρούν επιπρόσθετους κανόνες οι οποίοι αναφέρονται στο ποστ με τα αποτελέσματα-replay, οι οποίοι βρίσκονται σε συμφωνία με τους ήδη υπάρχοντες, προκειμένου να εξασφαλίσουν δίκαιο παιχνίδι.
Θα ακολουθήσει νεό ποστ στο οποίο θα εξηγείται ο τρόπος εισαγωγής αποτελεσμάτων και το κράτημα και ανέβασμα replay του αγώνα, καθώς και νέο ποστ για παίκτες που ενδιαφέρονται να είναι μέλη ομάδας.
Όπως βλέπετε, αφιερώνοντας περίπου 15 λεπτά, θα μπορεί να διεξαχθεί ομαλά ένας πολύ ωραίος αγώνας.
Ελπίζω να αγκαλιάσετε αυτή την ιδέα και, πριν αρχίσει το καλοκαίρι να έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 5 ομάδες.
Αν δεν γίνει κάτι ούτε αυτό το καλοκαίρι, αυτό το ποστ θα πρέπει να ληφθεί ως πρότυπο λειτουργίας μετέπειτα πιθανών πρωταθλημάτων.


Υ.Γ.: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ MACRO. Σε περίπτωση που εντοπιστεί παίκτης να χρησιμοποιεί τετοιου είδους βοηθήματα, η ομάδα του θα τιμωρηθεί με πόντους ποινής και αυτός θα μείνει εκτός για την υπόλοιπη διάρκεια της σαιζόν.
Σε περίπτωση που υποψιάζεστε ότι παίκτες έκαναν χρήση macro κατά τη διάρκεια κάποιου επίσημου αγώνα, παρακαλώ στείλτε μου προσωπικό μύνημα με το λινκ του replay και ακριβείς χρονικές στιγμές στις οποίες θεωρείτε ότι το έκανε


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimius46 στις Τετ Ιουλ 22, 2015 9:00 pm, 7 φορές συνολικά

_________________
The COAT(craziest of all time) tongue
avatar
Jimius46
άμυνα και κάνε προσευχές

Join date : 16/07/2012
Posts : 95
Location : Σπάρτη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.youtube.com/jimius46

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από Hazardos Την / Το Δευ Μάης 25, 2015 3:49 pm

Ονομα ομαδας: Αμπαλοι [AMP]
Μελη: Hazardos, Galotsas, ntinos44, GOALLLLL, Marco Reus(#Fire)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hazardos στις Σαβ Μάης 30, 2015 8:05 pm, 4 φορές συνολικά
avatar
Hazardos
Playa

Join date : 06/03/2015
Posts : 109

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από KaLa5MaTa Την / Το Πεμ Μάης 28, 2015 10:56 am

Ονομα ομαδας: Χ TEAM[X]
Μελη: KaLa5MaTa(αρχηγος),gio13,#.Marco#,FearTM,Aρκουδα,CopyRight


Έχει επεξεργασθεί από τον/την KaLa5MaTa στις Δευ Ιουν 29, 2015 5:56 pm, 1 φορά

KaLa5MaTa
Ήμι-άμπαλος

Join date : 20/05/2015
Posts : 2

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από Castillo Την / Το Δευ Ιουν 01, 2015 3:19 am

Ονομα ομαδας: Specialistes(SPC)
Μελη: Castillo(αρχηγος),Maestros,KaraflosRoyale,Loudaspe

Castillo
Ήμι-άμπαλος

Join date : 30/05/2015
Posts : 1

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από StealthRUs Την / Το Τρι Ιουν 02, 2015 12:50 am

Ονομα ομαδας: Stealth R Us
Μελη: Specialist(αρχηγος),Mentalist,The Assassin,Divinity
avatar
StealthRUs
Ήμι-άμπαλος

Join date : 29/05/2015
Posts : 2

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από kostas13 Την / Το Τρι Ιουν 02, 2015 11:43 pm

Ονομα ομαδας:Gia Tin Pizza[GTP]
μελη:casillas(kostas13)(αρχηγος),LMFAO,Κςςςςςςς(googler),figueroa,cosmopolitan


Έχει επεξεργασθεί από τον/την kostas13 στις Παρ Ιουλ 17, 2015 3:14 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : προσθηκη μελους)

kostas13
Ήμι-άμπαλος

Join date : 02/01/2012
Posts : 4
Location : a8ina

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από Hazard Την / Το Σαβ Ιουν 06, 2015 4:04 pm

Ονομα ομαδας:Ta Koproskula [KPR]
Μελη:Hazard10(αρχηγος),Salonika3,Dion-8yra7,buffon,fantazio


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Hazard στις Παρ Ιουλ 10, 2015 6:27 pm, 2 φορές συνολικά
avatar
Hazard
Ήμι-άμπαλος

Join date : 12/05/2015
Posts : 5

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από teoole Την / Το Τρι Ιουν 30, 2015 9:21 pm

Ονομα ομαδας : teooledes [ole]
Μέλη : teoole (Αρχηγος), Αμαλάκιστος , CTizzle , γρεεκσπαρταν
avatar
teoole
Ήμι-άμπαλος

Age : 22
Join date : 10/05/2011
Posts : 15

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από Jimius46 Την / Το Πεμ Ιουλ 02, 2015 10:25 pm

Όνομα Ομάδας: Vaporakia H.C. [VAP]
Μέλη: Anesths(αρχηγός),Angelos, ironman

_________________
The COAT(craziest of all time) tongue
avatar
Jimius46
άμυνα και κάνε προσευχές

Join date : 16/07/2012
Posts : 95
Location : Σπάρτη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.youtube.com/jimius46

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από Jimius46 Την / Το Τρι Ιουλ 07, 2015 3:46 pm

Συγγνώμη που δεν είχα κάνει διευκρίνηση νωρίτερα. Θα προστεθούν εντός ολίγου στους κανονισμούς τα κριτήρια ισοβαθμίας.

_________________
The COAT(craziest of all time) tongue
avatar
Jimius46
άμυνα και κάνε προσευχές

Join date : 16/07/2012
Posts : 95
Location : Σπάρτη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.youtube.com/jimius46

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: Πρώτη σαιζόν 3ν3: Κανονισμοί και δηλώσεις συμμετοχής.

Δημοσίευση από MrSupertolis21 Την / Το Παρ Ιουλ 10, 2015 3:41 pm

Μπορουμε ακομα να δηλωσουμε ομαδα ή πέρασε ο χρονος?

_________________
laughing laughing
avatar
MrSupertolis21
Playa

Age : 22
Join date : 17/04/2011
Posts : 199

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης