Player

Λήξη Πρωταθλήματος 3ν3 και λίγα λόγια για τη συνέχεια.

Πήγαινε κάτω

Λήξη Πρωταθλήματος 3ν3 και λίγα λόγια για τη συνέχεια.

Δημοσίευση από Jimius46 Την / Το Πεμ Αυγ 20, 2015 6:00 pm

Βάσει της ψηφοφορίας που διεξήχθη τις προηγούμενες μέρες, αποφασίζεται παμψηφεί η πρόωρη λήξη του καλοκαιρινού πρωταθλήματος 3ν3 χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή. Ελπίζουμε έστω και αυτοί οι αγώνες που έγιναν να ήταν μία ευχάριστη εμπειρία για τις ομάδες.
Τώρα, όσον αφορά το προσεχές μέλλον, η κατηγορία "Tournaments" του φόρουμ είναι ανοιχτή για όσους θέλουν να διοργανώσουν δικά τους πρωταθλήματα σε οτιδήποτε gamemode θελήσουν. Όπως έχετε παρατηρήσει, το φόρουμ βρίσκεται σε μία φάση ανασυγκρότησης. Μέχρις ότου ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα είναι δύσκολο να διοργανωθεί νέο "επίσημο" πρωτάθλημα, δεδομένης της υποστήριξης αλλά και του αριθμού των ενδιαφερόντων. Η απουσία ενός πρωταθλήματος για κάποιο διάστημα δεν σημαίνει ότι αυτή η κοινότητα είναι ανενεργή. Η προσπάθεια ανανέωσης του φόρουμ γίνεται μεταξύ άλλων προκειμένου το φόρουμ να παρέχει ένα ευχάριστο περιβάλλον στο οποίο ο χρήστης θα αισθάνεται άνετα και θα συμμετέχει ενεργά. Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στις συζητήσεις που ήδη γίνονται ή να δημιουργήσετε τις δικές σας, χωρίς βεβαίως αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό. Ενθαρρύνουμε την ελεύθερη έκφραση και τις συζητήσεις που δίνουν τροφή για σκέψη και βελτίωση, της κοινότητας αλλά και του ίδιου του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό στο ακόλουθο χρονικό διάστημα να διατηρηθεί η δραστηριότητα σας στο φόρουμ, καθώς και από την πλευρά μας θα διοργανώσουμε Polls σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες του ερχόμενου πρωταθλήματος. Για πρώτη φορά, οι αγωνιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η διαδικασία είναι πολύ πιο κοπιαστική για το προσωπικό του φόρουμ, παρόλα αυτά, αγωνιζόμαστε προκειμένου να κρατήσουμε σταθερή την ποιότητα που ήδη έχουμε όσον αφορά το περιεχόμενο μας. Οφείλω να υπενθυμίσω πως, αν και σεβόμαστε την ανωνυμία και την ιδιωτικότητα του κάθε μέλους, η ένταξη ενός χρήστη σε αυτή τη κοινότητα συνεπάγεται πως θέλει να συμμετάσχει στη συζήτηση, τις δραστηριότητες της, να είναι μέλος της. Συνεπώς, το φόρουμ οφείλει να αξιολογεί τις απόψεις των μελών του λαμβάνοντας υπόψη άλλον ένα παράγοντα πέρα από τη λογική. Αυτός ο παράγοντας είναι η έμπρακτη υποστήριξη που υποδεικνύουν τα μέλη, των οποίων η άποψη εξετάζεται. Δεν θεωρούμε πως αυτή η στάση δίνει προνόμια ή ειδική μεταχείρηση σε μερικούς μόνο χρήστες, αλλά αποτελεί δικλίδα ασφαλείας για την λήψη αποφάσεων που θα βοηθήσουν στην συνέχεια της εξέλιξης αυτής της κοινότητας με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με την ενθάρρυνση της ελέυθερης έκφρασης. Δεν βρισκόμαστε εδώ για να κατακρίνουμε. Αν κάποια πρόταση ή ιδέα έχει λογική βάση, μπορεί να υλοποιηθεί, θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να την πραγματοποιήσουμε.
Ελπίζουμε να σας έχουμε συμμάχους σε αυτή τη προσπάθεια ανανέωσης. Γνωρίζουμε πως το πρόγραμμα όλων είναι πιεσμένο, γι'αυτό το λόγο οποιοδήποτε είδος υποστήριξης είναι εκτιμητέο.
Μην ξεχνάτε πως, χωρίς τους παίκτες, δεν υπάρχει παιχνίδι. Μην συμμετέχετε λοιπόν σε παιχνίδια που δεν απολαμβάνετε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δοθεί το μάθημα σε αυτούς που εμποδίζουν εσάς αλλά και τους ίδιους τους τους εαυτούς να το απολαύσουν.

_________________
The COAT(craziest of all time) tongue
avatar
Jimius46
άμυνα και κάνε προσευχές

Join date : 16/07/2012
Posts : 95
Location : Σπάρτη

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.youtube.com/jimius46

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης