Player
Laptop η σταθερο?
+2
MrSupertolis21
rafor
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Laptop η σταθερο?
Πιο υπολογιστη πρωτιματε?Εμενα μου αρεσει το laptop .Γιατι μπορεις να το παιρνεις παντου,αλλα το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να παικσεις καλο haxball. Εσεις τη προτιματε?
rafor- Κλωτσάει...
Απ: Laptop η σταθερο?
Εγώ προτιμώ σταθερό, γιατί τα laptop είναι πολύ εύθραυστα.
MrSupertolis21- Playa
το haxball δεν εχει καμια σχεση με το αν παιζεις απο laptop ή desktop .. το πληκτρολογιο ειναι το θεμα σου
η απαντηση μου ειναι desktop ....
ενα μονο λεω ... εχω το desktop μου απο το 2000 και ακομα αντεχει (τελευταια αναβαθμιση παιζει να ηταν το 2003 )(με εξαιρεση οτι ειναι αργο για τα γουστα μου )... απο την αλλη εχω τα laptop που το εχω απο το 2006 ... το 2008 του καηκε ο σκληρος δισκος,το 2010 επρεπε να του αλλαξω το καλωδιο του ρευματος επειδη κοπει και ειχε αρχισει να "στριβεται" απο την πολυ θερμοκρασια...εδω και εναν χρονο εχει σπασει ενα μερος του καλυματος της οθονης ... 4/5 γνωστους μου τους εχει χαλασει η μπαταρια στα 2-3 χρονια..
συμπερασμα ... καλα ειναι να εχεις ενα laptop λογω της φορητοτητας...αλλα τα λεφτα αξιζει να τα ριξεις σε ενα βασικο desktop και να εχεις το laptop για εξω ή για οταν δεν μπορεις να εισαι στο desktop
εκτος απο το παραπανω συμφωνω και με ολα αυτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
η απαντηση μου ειναι desktop ....
ενα μονο λεω ... εχω το desktop μου απο το 2000 και ακομα αντεχει (τελευταια αναβαθμιση παιζει να ηταν το 2003 )(με εξαιρεση οτι ειναι αργο για τα γουστα μου )... απο την αλλη εχω τα laptop που το εχω απο το 2006 ... το 2008 του καηκε ο σκληρος δισκος,το 2010 επρεπε να του αλλαξω το καλωδιο του ρευματος επειδη κοπει και ειχε αρχισει να "στριβεται" απο την πολυ θερμοκρασια...εδω και εναν χρονο εχει σπασει ενα μερος του καλυματος της οθονης ... 4/5 γνωστους μου τους εχει χαλασει η μπαταρια στα 2-3 χρονια..
συμπερασμα ... καλα ειναι να εχεις ενα laptop λογω της φορητοτητας...αλλα τα λεφτα αξιζει να τα ριξεις σε ενα βασικο desktop και να εχεις το laptop για εξω ή για οταν δεν μπορεις να εισαι στο desktop
εκτος απο το παραπανω συμφωνω και με ολα αυτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ksipos- άμυνα και κάνε προσευχές
Κσιπο,συμφωνο με αυτα που ειπες.Το desktop δεν μου αρεσει πολυ.Εννω το laptop ειναι ωραιο γιατι το παιρνεις μαζι σου,ασχετα αμα δεν μπορεις να παικσεις καλο hax ωπος ειπα πριν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την rafor στις Πεμ Φεβ 02, 2012 3:29 pm, 1 φορά
rafor- Κλωτσάει...
Desktop
Έχει και το laptop τα πλεονεκτήματά του βέβαια..
Μπορείς να το πάρεις στο κρεβάτι και στην τουαλέτα!
Έχει και το laptop τα πλεονεκτήματά του βέβαια..
Μπορείς να το πάρεις στο κρεβάτι και στην τουαλέτα!
AntAras- Ήμι-άμπαλος
Ό,τι να 'ναι.
Πάντως, εγώ από λάπτοπ παίζω.
Πάντως, εγώ από λάπτοπ παίζω.
MONSTERS G1- άμυνα και κάνε προσευχές
απο λαπτοπ παιζω κ εγω
rafor, dafuq am i reading?
καθε φορα ομως
rafor, dafuq am i reading?
καθε φορα ομως