Player
1v1 Night Cup with a twist
+2
TreasoN
MrSupertolis21
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
1v1 Night Cup with a twist
Μετά από αρκετό καιρό αδράνειας λαμβάνω την πρωτοβουλία να ανακοινώσω το πρώτο 1v1 handicap cup (gamemode που ο ίδιος εμπνεύστηκα). Αυτό το cup δίνει μοναδική ευκαιρία σε νέους και άπειρους παίκτες να σταθούν απέναντι στα μεγαθήρια του ελληνικού haxball(λέμε τώρα). Οι κανόνες είναι κατα 80% διαμορφωμένοι (και θα δημοσιευθούν αφού δω την ανταπόκριση).Το(ή τα) roοm στο(α) οποίο(α) θα διεξαχθούν οι αγώνες θα χρειάζονται password το οποίω θα δημοσιεύσω λίγο πριν την έναρξη. Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να μου δώσετε μία ημερομηνία(λαβαίνοντας στα υπόψιν ότι το cup θα γίνει νυχτερινές ώρες) η οποία πιστεύετε ότι σας βολεύει.
Σας παρακαλώ βοηθήστε κάνοντας feedback(ανατροφοδοτώντας με).
Σας παρακαλώ βοηθήστε κάνοντας feedback(ανατροφοδοτώντας με).
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimius46 στις Δευ Ιουλ 13, 2015 3:15 pm, 1 φορά
Απ: 1v1 Night Cup with a twist
Προχώρησε καθόλου αυτή η ιδέα?
MrSupertolis21- Playa
Γειά σας!
Πολύ καλή η ιδέα σου! Αποφάσισα πως θα πάρω και εγώ μέρος σε αυτό το τουρνουά! Με βολεύβουν να σας πω την αλήθεια πιο πολύ τα Σάββατα! Να το κάνετε Σάββατο το τουρνουμεντ. Πιστεύωντας πως έτσι θα έρθουν πιο πολλά άτομα. Αν και το κακό είναι ότι λίγοι μάλλον θα έρθουν.
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω και καλή συνέχεια!
Πολύ καλή η ιδέα σου! Αποφάσισα πως θα πάρω και εγώ μέρος σε αυτό το τουρνουά! Με βολεύβουν να σας πω την αλήθεια πιο πολύ τα Σάββατα! Να το κάνετε Σάββατο το τουρνουμεντ. Πιστεύωντας πως έτσι θα έρθουν πιο πολλά άτομα. Αν και το κακό είναι ότι λίγοι μάλλον θα έρθουν.
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω και καλή συνέχεια!
TreasoN- Ήμι-άμπαλος
Η ιδέα αυτή είχε μείνει στο "συρτάρι" λόγω απουσίας ενδιαφέροντος. Μάλλον θα διοργανώσω ένα τέτοιο cup αρχές νοεμβρίου, θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος...
Αν και ειναι κατα των μεγαθηριων σαν εμενα , συμφωνω τζιμ , κανε ενα τετοιο τουρνουα κατα τον νοεμβρη, θα χει απηχηση
teoole- Ήμι-άμπαλος
Πιστευω οτι το 1vs1 ειναι μια πολυ καλη ιδεα, ακομα και για το νοεμβριο που θα εχουμε τις μηχανες στο full καθως ολοι μπορουμε να ξεκλεψουμε μια βραδια, οσο απασχολημενοι και να ειμαστε!
Salonika3- Ήμι-άμπαλος
Κι εγω ενδιαφέρομαι, σκέφτομαι επίσης να αρχίσω μια 1v1 σιρά tournament σε συνεργασία με ένα άλλο μέλος της κοινότητας για το καλοκαίρι (μείνετε συντονισμένοι)
Hazardos- Playa
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης