Player
Recruiting/Hiring
4 απαντήσεις
HFG - Haxball Forum Greece :: Haxball Section :: Haxball Season :: Αρχείο :: Καλοκαιρινό Πρωτάθλημα 3ν3 '15
Σελίδα 1 από 1
Recruiting/Hiring
Σε αυτό το thread παίκτες που δεν ανήκουν ήδη σε κάποια ομάδα, δηλώνουν το ενδιαφέρον τους να γίνουν μέλη κάποιας ομάδας, ενώ οι αρχηγοί ομάδων δηλώνουν ενδιαφέρον για παίκτες αντίστοιχα. Θα ήταν καλό να γράψετε λίγα λόγια για τον τρόπο παιχνιδιού σας και τις θέσεις που προτιμάτε. Θα ήταν επίσης πολύ καλό αν οι παίκτες προσπαθούν να συμορφωθούν στο σύστημα που θα καθορίσει ο αρχηγός ή απο κοινού η ομάδα προκειμένου οι αγώνες να είναι πιο ποιοτικοί και διασκεδαστικοί. Καλή επιτυχία.
Απ: Recruiting/Hiring
Ψαχνω και εγώ ομαδα για να παρουμε μέρος στο 3χ3 πρωτάθλημα. Οποιος θέλει ας μου πει!
ΛΙγο πολυ, οπως τον copy, ξερετε πως ειναι το στυλ μου, φανταστικο!!!!
ΛΙγο πολυ, οπως τον copy, ξερετε πως ειναι το στυλ μου, φανταστικο!!!!
fantazio- Ήμι-άμπαλος
παιδια εγω θελω παρα πολυ να παιξω στο προταθλημα αλλα δεν εχω ομαδα , αν θελει καποιος να με βαλει στο ροστερ του μπορει να με ιδοποιισει στελνοντας μου ενα μυνημα στο φορουμ
DrCraftGR- Ήμι-άμπαλος
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΑΔΑ, COPY, FANTAZIO,DRCRAFT K TSALA.
ΤΙ ΛΕΤΕ ?
ΤΙ ΛΕΤΕ ?
fantazio- Ήμι-άμπαλος
perimeno mia apantisi apo mia omada alla an den dexti euxaristos na kanoume omada
DrCraftGR- Ήμι-άμπαλος
HFG - Haxball Forum Greece :: Haxball Section :: Haxball Season :: Αρχείο :: Καλοκαιρινό Πρωτάθλημα 3ν3 '15
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης