Player
Ευρωπαϊκοί διαγωνισμοί
+6
mrmrandreas2000
tanasito21
MrSupertolis21
Ksipos
nickname
AntJPGR
10 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πως σας φαίνετε η ιδέα σμμετοχής σε πανευρωπαικούς αγώνες 3v3?
Ευρωπαϊκοί διαγωνισμοί
Νομίζω ότι λίγο πολύ όλοι είδατε τη συζήτηση που έγινε με τον qtasse σχετικά με πανευρωπαικούς διαγωνισμούς στο haxball που διοργανώνουν. Σε αυτό το τόπικ θέλω να μαζέψουμε συμμετοχές απο άτομα που ενδιαφέρονται και θα είναι συνεπή στις υποχρεώσεις τους για τους διαγωνισμούς αυτούς, ωστε να φτιάξουμε ένα κανονικό 3v3 πρωτάθλημα και κύπελλο και να στείλουμε κάποιες ομάδες στο διαγωνισμό. Κάθε ομάδα καλό θα είναι να έχει λίγο παραπάνω απο 3 παίκτες (μέχρι 10 επιτρέπονται) και σας παρακαλώ να πείτε τη γνώμη σας πάνω στο θέμα. Επειδη η συζήτηση που έγινε στο άλλο τόπικ περιλαμβάνει παρα πολλές πληροφορίες και βαριέμαι να τις ξαναγράφω όλες, μπορεί να παραλείψω και κάποια, όποια απορία έχετε ρωτήστε να τη λύσουμε.
Απ: Ευρωπαϊκοί διαγωνισμοί
Πότε θα αρχίσουν οι αγώνες και πόσο συχνά θα γίνονται! Γιατί, εάν αρχίσει η σχολική χρονιά, θα υπάρχει πίεση! Πείτε μου κάθε πότε θα γίνονται οι αγώνες, θα το σκεφτώ και θα επιλέξω την παρουσία μου ή την απουσία μου!
nickname- άμυνα και κάνε προσευχές
Εγώ φυσικά είμαι μέσα.
Έχω 5 άτομα στα υπόψην μου,αλλά θέλω πρώτα να fixάρω τις ώρες μου για το καλοκαίρι (σίγουρο ότι δεν μπορώ πρωί μέχρι τις 10 και βράδυ μετά τις 8:30 και αν).
Έχω 5 άτομα στα υπόψην μου,αλλά θέλω πρώτα να fixάρω τις ώρες μου για το καλοκαίρι (σίγουρο ότι δεν μπορώ πρωί μέχρι τις 10 και βράδυ μετά τις 8:30 και αν).
Ksipos- άμυνα και κάνε προσευχές
Δεν το γνωρίζω αυτό είναι η αλήθεια... Από ότι είπαμε θα συνεννοούνται οι αρχηγοί κάθε ομάδας μεταξύ τους για το πότε θα παίξουν, και θα έχουν ένα περιθώριο. Τώρα για το αν θα γίνει άμεσα τουρνουά δεν το γνωρίζω... Αναλόγως με το πόσο γρήγορα μαζευτούν συμμετοχές (απο ξένα forum εννοώ) φαντάζομαι
Να διευκρινίσω επίσης ότι αυτο το ρόλο (για μένα) παίζουν οι περισσότεροι απο 3 παίκτες σε κάθε ομάδα, να μπορούν πάντα να γίνονται τα ματς.
Να διευκρινίσω επίσης ότι αυτο το ρόλο (για μένα) παίζουν οι περισσότεροι απο 3 παίκτες σε κάθε ομάδα, να μπορούν πάντα να γίνονται τα ματς.
Και εγώ μέσα. Έχω κάποια άτομα στα υπόψην μου... (τα ξέρεις αντ )
MrSupertolis21- Playa
καλό φαίνεται είμαι μέσα
mrmrandreas2000- Κλωτσάει...
Μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή(ημερομηνία);
Ναι αυτό είναι το μείον, ότι καλό είναι μέχρι μεθαύριο το πολύ να του πω αν θα συμμετέχουμε ή όχι. Σχετικά με εσάς που ΄"έχετε μία πεντάδα κατα νου" δεν αρκεί, πρέπει να θέλουν και αυτοί να συμμετέχουν.
Κακό αυτό το τελευταίο. Περίπου πόσες ελληνικές ομάδες θα πάρουν μέρος;
Λογικά μία συν δύο στον δεύτερο διαγωνισμό... Πιστεύω. Και παραπάνω να ζητήσουν δε νομίζω ότι και να έχουμε άτομα θα είναι αρκετά αξιόμαχες, οπότε τόσες θα στείλουμε μάλλον. Εκτός και αν πια έχουμε τόσες συμμετοχές...
Φυσικά και θα είμαι μέσα!!!
dj_vagos- Ήμι-άμπαλος
Μια τελευταία ερώτηση: Οι αγώνες θα γίνονται σε style champions league(όπως και στο πραγματικό ποδόσφαιρο); Εντός-Εκτός έδρας και τέτοια...
Επειδή το lag θα δίνει και θα παίρνει ναι. Ακριβώς το στυλ δεν το γνωρίζω αλλά το εντός-εκτός έδρας είναι σίγουρο...
[b]Εγώ είμαι μέσα
CopyRight- Ήμι-άμπαλος
Συγγνώμη, ισχύει ακόμη αυτό ?
MONSTERS G1- άμυνα και κάνε προσευχές
δεδομενου οτι δεν μαζεψαμε ατομα δεν πηραμε μερος σαν κοινωτητα ... βεβαια,και αυτοι που θα το οργανωναν τελικα δεν νομιζω να μαζεψαν κοσμο
Υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει αυτό ?
MONSTERS G1- άμυνα και κάνε προσευχές
με μια λεξη ... μπ@@@@@@@@@@@@@@@
και τωρα που το θυμηθηκα ... κλειδωνει το topic μιας που δεν ισχυει
και τωρα που το θυμηθηκα ... κλειδωνει το topic μιας που δεν ισχυει
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης