Player
Πρόβλημα με x
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Πρόβλημα με x
Δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο topic, επειδή έχουμε ψηλο-γεμίσει. Για αυτό θα αναφέρω το πρόβλημα μου εδώ. Το πρόβλημα πού έχω είναι πως όταν παίζω haxball, μερικές φορές πατάω το ¨x¨ και δεν σουτάρει! Άλλαξα πληκτρολόγιο και συμβαίνει το ίδιο. Το ping μάλλον δεν φταίει επειδή μπαίνω σε rooms με ping λιγότερο από 85-90 και ξανά το ίδιο πράγμα! Δεν ξέρω τι φταίει! Αν υπάρχει κάποια λύση πείτε τη μου
nickname- άμυνα και κάνε προσευχές
Απ: Πρόβλημα με x
Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε γεμίσει, κάθε άλλο θα έλεγα...! Μεταφέρθηκε σε νέο topic Τώρα πάνω σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω προσωπικά, μου φαίνεται παράξενο... Τα άλλα κουμπιά (Shift, space, 0num) λειτουργούν?
AntJPGR™, τα έχω δοκιμάσει όλα τα κουμπιά ενώ παίζω στο καινούριο πληκτρολόγιο, το οποίο το πήρα πριν από μια εβδομάδα και πάλι κολλάει! Σε σημαντικά, επίσημα match, θα είναι καταστροφικό! Άντε να θέλεις ένα γκολ για να ισοφαρίσεις και να πάρεις έστω τον 1 βαθμό και στα τελευταία λεπτά, σουτάρεις από το κέντρο και φεύγει η μπάλα! Τι να πω; Ειλικρινά δεν ξέρω καθόλου!
nickname- άμυνα και κάνε προσευχές
ρε και εγω το ιδιο παταω χ,space και δεν σουταρει μερικες φορες .Εχω την μπαλα και μου την παιρνουν διλαδι ελεος,μα ελεος
rafor- Κλωτσάει...
εγω δεν εχω παθει ποτε αυτο το προβλημα δε κσερω γιατί
CopyRight- Ήμι-άμπαλος
Σε εμένα δεν έχει τύχει ποτέ αυτό σε room με χαμηλό ping. Σε ένα φίλο μου έτυχε, αλλά αυτός έχει που παιζει haxball μόλις 2 ημέρες.
MONSTERS G1- άμυνα και κάνε προσευχές
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης