Player
''The Haxball Premier Cup'''
+4
AntJPGR
GregoryGR
amores perros
MrSupertolis21
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
''The Haxball Premier Cup'''
Ας αφήσουμε τις ξαπλώστρες και τα φραπέ, και ας ξανακαούμε με το ''ναρκωτικό'' haxball!!! Διοργανώνω λοιπόν ένα κύπελλο στο οποίο είστε όλα τα μέλοι μας ευσπρόδεκτα!!! Θα σας παρακαλούσαμε να δηλώστε συμμετοχοί οι ενδιαφερόμενοι, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το βράδυ, για να κάνω και εγώ την κλήρωση και να βγουν τα προγράμματα. Ακόμα, σε αυτό το τουρν θα παρακαλούσα αυτούς που θα συμμετάσχουν να είναι πιο συνεπείς από ότι ήταν σε άλλα τουρναμεντς. Αν δεν τηρούν τα προγράμματα, θα πέρνουν μια πολύ σύντομη χρονική παράταση και μετά αν και πάλι δεν παίξουν τους αγώνες τους θα αποκλείνονται κατευθείαν. Πάμε στα του τουρν τώρα. Το κύπελλο, θα είναι 1ν1 και διεξάγετε σε classic stadium, με no score limit και 3minute time limit. Ο τελικός θα γίνει σε big stadium και θα είναι 7time limit. Θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε τους αγώνες rec η να παίρνετε ένα ss του τελικού σκορ για να μπορέσω να διαπιστώσω ότι όντως ήταν το αληθινό σκορ. Αυτά! Σας περιμένουμε!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MrSupertolis21 στις Πεμ Ιουλ 21, 2011 11:14 pm, 1 φορά
MrSupertolis21- Playa
Απ: ''The Haxball Premier Cup'''
Καλημέρα φίλτατοι!
Tόλη, τι ώρες θα είναι τα ματς? Καλό θα είναι να βάλουμε 1 όριο για να μπορέσουμε να δούμε αν θα λάβουμε μέρος.
π.χ Εγώ, ήμουν από τους 1ους ασυνεπείς...
Tόλη, τι ώρες θα είναι τα ματς? Καλό θα είναι να βάλουμε 1 όριο για να μπορέσουμε να δούμε αν θα λάβουμε μέρος.
π.χ Εγώ, ήμουν από τους 1ους ασυνεπείς...
GregoryGR- Ήμι-άμπαλος
Κοιτάξτε, το Κύπελλο θα διεξαχθεί από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Όπως καταλαβαίνεις τα χρονικά περιθώρια για αναβολές και παρατάσεις της διεξαγωγής των αγώνων στενεύουν πολύ. Ώρες συγκεκριμένες δεν θα υπάρχουν, απλά θα πρέπει κάθε μέρα να παίζεται τους αγώνες (τον αγώνα σας σας γιατί είναι κύπελλο). Τώρα, αν θέλετε να βγάλω πρόγραμμα με ώρες για τους αγώνες έτσι ώστε να είναι συνεπείς και ο αντιπαλός σας, πείτε το
@Ant: για να είανι πιο εντυπωσιακό
@Ant: για να είανι πιο εντυπωσιακό
MrSupertolis21- Playa
λοιπον παιδια θα εχετε την χαρα και την τιμη να εχετε τον πελεκανο στο tournament.Oπως μαλλον καταλαβατε δηλωνω ενεργη συμμετοχη
πελεκανος- Κλωτσάει...
κριμα! δεν θα μπορεσω να συμμετεχω γιατι θα ειμαι χλκιδικη καλη διασκεδαση παιδες! και καλα αποτελεσματα...!
MarijuanaMan- άμυνα και κάνε προσευχές
Όντως κείμα, αλλά μην ανησυχείς Θα γίνουν και άλλες διοργανώσεις και πιστεψέμε δεν θα πλήξεις
MrSupertolis21- Playa
θα μπω και γω,αν και δεν θα εχω παρα πολλες ωρες .. κυριως πρωινα
Ksipos- άμυνα και κάνε προσευχές
Λήξης, όσοι δήλωσαν, δήλωσαν. Έρχεται σε λίγο η κλήρωση. Θα σας δώσω λινκ και οδηγίες για το πως θα γίνον οι νοκ-αουτ αγώνες.
MrSupertolis21- Playa
Ιδού η κλήρωση. Κσιπος και Πελέκανος στάθηκαν τυχεροί και προκρίθηκαν απευθείας στους '4'. Παίξτε λοιπόν τους αγώνες σας και τελειώστε τους το αργότερο μέχρι αύριο βράδυ. 1 ματσ των 3 λεπτών είναι. Νομίζω το χωράτε στο προγραμμά σας. Συνενοιθήτε με τους αντιπάλους σας, μέσω πμς ή μέσω του chatbox ή hamachi. Επίσης, μην ξεχάσετε να κάνετε rec ή έστω ss με το τελικό σκορ. Καλή επιτυχία!
MrSupertolis21- Playa
ετσι κσιπος σε περιμενο hamachi για να κανονισουμε
πελεκανος- Κλωτσάει...
MrSupertolis21 έγραψε:Λήξης, όσοι δήλωσαν, δήλωσαν. Έρχεται σε λίγο η κλήρωση. Θα σας δώσω λινκ και οδηγίες για το πως θα γίνον οι νοκ-αουτ αγώνες.
σιγα ρε τολη ... μην σκοτωθεις κι ολας ..
Η κλήρωση είναι στο πρώτο ποστ. Απλά ο τόλης είναι τόσο :punish: που δεν το είπε
τολη,πρεπει να τα παιξουμε την αναλογη ημερα ή οποτε θελουμε ;;; γιατι εγω εχω περασει χωρις αγωνα,το ιδιο και ο αντιπαλος μου, οποτε εχουμε ρεπο σημερα ...
Οι αγώνες MrSupertolis21-amores perros AntJPGR-GregoryGR παίρνουν παράταση μέχρι απόψε το βράδυ
MrSupertolis21- Playa
AntJPGR & GregoryGR, δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση για τον αν έχει διεξαχθεί ο αγώνα σας. Άλλη χρονική παράταση δεν μπορώ να σας δώσω καθώς έχει ίδη δοθεί μία. Με λύπη μου λοιπόν, αποκλείεστε και οι δύο και περνάει τους ημιτελικούς ο amores perros ανευ αγώνα. Ο τελικός είανι λοιπόν μεταξύ ksipou-amores perros!. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε classic stadium με no score limit και 7min tmie limit. Παρακαλείσθε να παίξτε τον αγώνα σας . Καλή τύχη λαο σους δύο!
MrSupertolis21- Playa
εχουμε χρονικο οριο για το ποτε θα γινει ο αγωνας;
Καλό είναι μέχρι σήμερα το βράδυ να τον παίξτε τον τελικό. Αλλιώς πέρνετε παράταση μέχρι αύριοksipos έγραψε:εχουμε χρονικο οριο για το ποτε θα γινει ο αγωνας;
MrSupertolis21- Playa
και αν δεν παιχτει μεχρι αυριο ;;;
εγω παντως εχω στειλει πμ στον αντιπαλο μου και περιμενω
Κούλαρε Είναι συνεπής ο amoresksipos έγραψε:και αν δεν παιχτει μεχρι αυριο ;;;
MrSupertolis21- Playa
Πλατάρα, το τουρν είναι προς την ολοκληρωσή του. Ο τελικός είναι μεταξύ ksipou-amores perros
MrSupertolis21- Playa
Τελείωσε και αυτό το cup! Νικητής: ο πολυαγαπημένος μας, amores perros! Ο οποίος περνόντας την φάση τον 8, σχετικά δύσκολα (με εμένα ) και περνώντας την φάση των '4' ανευ αγώνα, νίκησε σχετικά εύκολα στον τελικό τον ksipo, ο οποίος ksipos χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Σερβία και να παίξει και να αποκλείσει δύσκολα στην καυτή Πελεκάνος arena, τον πελεκάνο (είναι διακοπές Σερβία, για αυτό το λέω ) Ιδού το σκορ του τελικού:
Περιμένουμε δηλώσεις από τους finalists! Συγχαρητήρια amores!
Περιμένουμε δηλώσεις από τους finalists! Συγχαρητήρια amores!
MrSupertolis21- Playa
Ευχαριστω πολυ παιδια :-D !!!
1ο τουρνουα <<επισημο>> ολοκληρωθηκε επιτυχως αν και με περιπετειες :-P ...
Συγχαρητηρια στους συμμετεχοντες ...
Υ.Γ καλο θα ηταν να γινοταν πιο συχνα τουρνουα παντως .. μπραβο τολαρα!!
1ο τουρνουα <<επισημο>> ολοκληρωθηκε επιτυχως αν και με περιπετειες :-P ...
Συγχαρητηρια στους συμμετεχοντες ...
Υ.Γ καλο θα ηταν να γινοταν πιο συχνα τουρνουα παντως .. μπραβο τολαρα!!
amores perros- Ήμι-άμπαλος
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Haxball World Cup
» Από πού μάθατε για το haxball;
» Αστειο bug στο haxball
» Τι είναι το Haxball;
» Back in haxball
» Από πού μάθατε για το haxball;
» Αστειο bug στο haxball
» Τι είναι το Haxball;
» Back in haxball