Player
Room της ώρας.
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Room της ώρας.
Σήμερα, γύρω στις 9 το βράδυ, θα ανοίξω room, με το όνομα του φόρουμ, με pass: haxfg . Όποιοι επιθυμούν, ας έρθουν στο room και ανάλογα με τα γούστα μας, διοργανώνουμε ένα τούρναμεντ εκείνη στιγμή, το οποίο θα το τελειώσουμε την ίδια ώρα. Το room θα είναι ανοιχτό μέχρι όσο πάει (μέχρι να βαρεθούμε) και κύριως στόχος μας θα είναι να παίξουμε, να γελάσουμε και να το διασκεδάσουμε. Σας περιμένουμε
Το τόπικ, είναι κλειδωμένο καθώς δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι άλλο. Όποιος θέλει μπαίνει
Για τυχόν απορίες πάντως, στείλτε μας pm και θα έχετε άμεση απάντηση
Το τόπικ, είναι κλειδωμένο καθώς δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι άλλο. Όποιος θέλει μπαίνει
Για τυχόν απορίες πάντως, στείλτε μας pm και θα έχετε άμεση απάντηση
MrSupertolis21- Playa
Απ: Room της ώρας.
Και, ναι τελικά μαζευτήκαμε 5-6 άτομα και κάναμε ένα τουρνουά 1v1 της στιγμής. Οι συμμετέχοντες ήταν, έγω, ο ksipos, πελεκάνος, tanasito21, luci και tsalapetinos. Ο tanasito και ο luci ήταν αναμφισβήτητα οι καλύτεροι του τουρνούα και η πρώτη θέση (όπως και οι υπόλοιπες θέσεις) θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά και στο ματσ ksipos-luci. Αύριο, στις 5 θα ανοίξει ροομ, με το ίδιο pass για την διεξαγωγή των δύο αυτών αγώνων και την ολοκλήρωση του τουρνουά (το pass θα είναι το ίδιο)
MrSupertolis21- Playa
ρε τολη ... μια αναφορα στην βαθμολογια δεν θα εβλαπτε
Παικτης-Βαθμοι-Αγωνες
tanasito21 9 4
luci 9 3
pelekanos 9 5
MrSupertolis21 6 5
Ksipos 6 4
tsalapetinos 0 5
τις διαφορες goal δυστυχως δεν τις θυμαμαι .. ο τολης και ο τανα τις εχουν (ο τολης παντως ειναι στο -2 και εγω στο -3 )
(η καταταξη στην κορυφη ειναι τυχαια αυτη την στιγμη,γιατι ειναι ισοβαθμια και δεν θυμαμαι τις διαφορες goal )
και τα προγνωστικα μας ...
Αρχικα εχουμε 2 περιπτωσεις .. να παιχτει πρωτα το παιχνιδι luci-tana ή το δικο μου με τον luci ...
-Παιζουν luci-tana ...
-Νικαει ο luci ... γινεται πρωταθλητης και ερχεται αδιαφορος σε μενα
-Φερνουν χ ... πρωτος παει αυτος με την καλυτερη διαφορα.. ο luci ερχεται τουλαχιστον για το χ
-Νικαει ο tanasito... ισως βγαινει πρωταθλητης...εξαρταται απο την διαφορα τερματων ιδιου και του luci...ο luci θα ερθει για την νικη και μονο
-Παζω εγω με luci...
-Νικαει ο luci ... παει με αερα στο derby.. θα ειναι στο +3 και θα εχει πλεονεκτημα
-Φερνουμε χ...ο luci ειναι μεν πρωτος,αλλα θελει χ ή νικη στο derby
-Νικαω τον luci... ο luci παει στο derby με μονο στοχο την νικη.. οποτε θα δουμε ενα ωραιο παιχνιδι,με κινητρο και απο τις δυο πλευρες
Συμπερασμα ... luci .. για το καλο της κοινωτητας .. παιζουμε πρωτα το παιχνιδι μας και το στηνουμε να χασεις
Παικτης-Βαθμοι-Αγωνες
tanasito21 9 4
luci 9 3
pelekanos 9 5
MrSupertolis21 6 5
Ksipos 6 4
tsalapetinos 0 5
τις διαφορες goal δυστυχως δεν τις θυμαμαι .. ο τολης και ο τανα τις εχουν (ο τολης παντως ειναι στο -2 και εγω στο -3 )
(η καταταξη στην κορυφη ειναι τυχαια αυτη την στιγμη,γιατι ειναι ισοβαθμια και δεν θυμαμαι τις διαφορες goal )
και τα προγνωστικα μας ...
Αρχικα εχουμε 2 περιπτωσεις .. να παιχτει πρωτα το παιχνιδι luci-tana ή το δικο μου με τον luci ...
-Παιζουν luci-tana ...
-Νικαει ο luci ... γινεται πρωταθλητης και ερχεται αδιαφορος σε μενα
-Φερνουν χ ... πρωτος παει αυτος με την καλυτερη διαφορα.. ο luci ερχεται τουλαχιστον για το χ
-Νικαει ο tanasito... ισως βγαινει πρωταθλητης...εξαρταται απο την διαφορα τερματων ιδιου και του luci...ο luci θα ερθει για την νικη και μονο
-Παζω εγω με luci...
-Νικαει ο luci ... παει με αερα στο derby.. θα ειναι στο +3 και θα εχει πλεονεκτημα
-Φερνουμε χ...ο luci ειναι μεν πρωτος,αλλα θελει χ ή νικη στο derby
-Νικαω τον luci... ο luci παει στο derby με μονο στοχο την νικη.. οποτε θα δουμε ενα ωραιο παιχνιδι,με κινητρο και απο τις δυο πλευρες
Συμπερασμα ... luci .. για το καλο της κοινωτητας .. παιζουμε πρωτα το παιχνιδι μας και το στηνουμε να χασεις
Ksipos- άμυνα και κάνε προσευχές
Ολοκληρώθηκε το συγκεκριμένο τούρναμεντ, με luci, πελεκάνο και tanasito να πέρνουν τις πρώτες τρεις θέσεις αντίστοιχα
Συγχαρητήρια luci
Συγχαρητήρια luci
MrSupertolis21- Playa
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης