Player
Οδηγός CC201x και ερώτημα
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Οδηγός CC201x και ερώτημα
Έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο άρχισα την προσπάθεια ενός οδηγού για το CC2015 ο οποίος θα περιέχει στρατηγικές που θα ακολουθηθούν(οι περισσότερες γνωστές σε όλους σας) μαζί με κάποιες χρήσιμες υποδείξεις. Ρίξτε μία ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας:https://docs.google.com/document/d/11VEzP9KVr3a2VJqETJchtTr836ds3P33ffo4HbBtlAA/edit?usp=sharing
Ακόμη, εφόσον εσείς αποτελείτε τους παίκτες της ομάδας κρίνω σκόπιμο να ρωτήσω με ποια από τις αναφερόμενες τακτικές θα προτιμούσατε να παίξετε ή αν γνωρίζετε κάποια άλλη περιγράψτε τη μου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο οδηγός βρίσκεται ακόμη σε αρχική φάση, μην σχολιάσετε αρνητικά. Ακόμα, όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι το CC μπορούν να διαβάσουν τα post που έχουν τον αντίστοιχο τίτλο.
Ακόμη, εφόσον εσείς αποτελείτε τους παίκτες της ομάδας κρίνω σκόπιμο να ρωτήσω με ποια από τις αναφερόμενες τακτικές θα προτιμούσατε να παίξετε ή αν γνωρίζετε κάποια άλλη περιγράψτε τη μου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο οδηγός βρίσκεται ακόμη σε αρχική φάση, μην σχολιάσετε αρνητικά. Ακόμα, όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι το CC μπορούν να διαβάσουν τα post που έχουν τον αντίστοιχο τίτλο.
Απ: Οδηγός CC201x και ερώτημα
τετοιες τακτικες δε τις εχω δει ποτε μου
apoelultras- Ήμι-άμπαλος
Απ: Οδηγός CC201x και ερώτημα
Update: Νέο έγγραφο για μέλη της εθνική και όχι μόνο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μάθετε τε το νεράκι. Σώζει ζωές
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μάθετε τε το νεράκι. Σώζει ζωές
Παρόμοια θέματα
» Οδηγός για νέα μέλη
» Απλός Οδηγός HaxBall
» Σύντομος Οδηγός για τη βελτίωση της απόδοσης σας σε Pick Up παιχνίδια
» Απλός Οδηγός HaxBall
» Σύντομος Οδηγός για τη βελτίωση της απόδοσης σας σε Pick Up παιχνίδια
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης